شنبه ٢٤ تير ١٣٩٦ -

سیسی




گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۲۳ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۹۶ مورد

تعداد بازدید های دیروز : ۷۷۵ مورد

تعداد بازدید های هفته : ۷۳۹۲ مورد

تعداد بازدید های کل : ۲۶۰۷۶۹ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٤٠٣/٢/١٧ - ۱۸۳۱ مورد

نتایج جشنواره آشپزی دهه مبارک فجر

چهارشنبه ١٨ بهمن ١٣٩٦ ساعت ١٤:٥ ب.ظ   ( بازدید : 3363 نفر )


به مناسبت دهه مبارک فجر مسابقه آشپزی ویژه کارکنان خانم دانشگاه برگزار شد

خراسان شمالی، در مورخه چهارشنبه ۹۶/۱۱/۱۸ مسابقه آشپزی با حضور آقای دکتر صولتی مدیر فرهنگی و خانم دکتر لنگری مشاور ریاست دانشگاه در امور بانوان و جمعی از کارکنان خانم علاقمند به آشپزی در سلف مرکزی دانشگاه برگزار شد.

دکتر اکبر صولتی بیان نمود: این مسابقه با هدف ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم و ایجاد روحیه نشاط و شادابی در بانوان برگزار شد.

بر پایه این گزارش، سرکار خانم جودت کارشناس تغذیه با حضور در محل مسابقه غذاهای آماده شده را از نظر بهداشتی، مواد اولیه استفاده شده، تغذیه سالم و مزه و تزئین امتیاز دهی کردند.

نتیجه مسابقه بعد از جمع بندی امتیازات، به شرح ذیل اعلام و به نفرات برتر جوایزی اهدا گردید.

در بخش آش ها:

۱-خانم فاطمه هدایتی نفر اول از بیمارستان امام رضا (ع)

۲- خانم نرگس قوچانیان نفر دوم از معاونت غذا و دارو

۳- خانم بتول سمیعی نفر سوم از بیمارستان بنت الهدی

در بخش خوراک ها:

۱- خانم فاطمه محمدی نفر اول از بیمارستان امام رضا (ع)

۲- خانم رقیه ولی نیا نفر دوم از دانشکده دندانپزشکی

۳- خانم فرزانه قربانی نفر سوم از دانشکده دندانپزشکی


منبع : صفحه اصلی فارسی سال 1397 چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.





جستجو
اطلاعیه 1 (۲۷۶۴ بازدید)
مطلب 1 (۲۵۱۵ بازدید)
دستورالعمل یک (۲۱۳۵ بازدید)
خبر 2222 (۲۱۲۷ بازدید)
خبر مهم 1 (۲۱۱۸ بازدید)
خبر فوری 1 (۲۰۸۱ بازدید)
ss (۱۷۳۸ بازدید)
dffdf s (۱۴۳۵ بازدید)
dawe (۱۳۶۰ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...