شنبه ٢٤ تير ١٣٩٦ -

سیسی




گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۲۰ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۴۵۶ مورد

تعداد بازدید های دیروز : ۲۷۰ مورد

تعداد بازدید های هفته : ۱۱۹۱ مورد

تعداد بازدید های کل : ۲۵۲۴۳۹ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٤٠١/٩/٨ - ۱۰۶۳ مورد

اخذ شناسه نظارت بهداشتی برای محصول «کشک خشک» توسط برخی از کارگاه های تولیدی استان

چهارشنبه ٥ آذر ١٣٩٣ ساعت ٩:١٩ ق.ظ   ( بازدید : 2527 نفر )


برخی از کارگاه های تولیدی «کشک خشک» در استان با ارتقاء سطح بهداشت و رعایت مقررات سازمان غذا و دارو موفق به اخذ شناسه نظارت بهداشتی برای این محصول شده اند.

به گزارش « وب دا » مدیرنظارت برمواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا وداروی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : کشک خشک بهداشتی به عنوان یکی از تولیدات سنتی در استان یک ماده غذایی فوق العاده مفید برای تامین کلسیم مورد نیاز بدن است.

 دکتر « حسن براتی زاده » افزود :کشک خشک از جوشاندن ماست بدست می آید و مصرف انواع بهداشتی آن به خانواده ها توصیه می شود  .

وی درادامه تصریح کرد : این محصول دارای کلسیم بسیار بالا بوده و با طعم خوش مورد رضایت کلیه مصرف کنندگان از جمله کودکان می باشد ومی تواند جایگزین تنقلات غیرمغذی برای اطفال گردد .


منبع : به گزارش « وب دا »: چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.





جستجو
اطلاعیه 1 (۲۷۴۹ بازدید)
مطلب 1 (۲۴۹۹ بازدید)
خبر 2222 (۲۱۲۵ بازدید)
دستورالعمل یک (۲۱۲۰ بازدید)
خبر مهم 1 (۲۱۰۵ بازدید)
خبر فوری 1 (۲۰۷۸ بازدید)
ss (۱۷۲۶ بازدید)
dffdf s (۱۴۲۴ بازدید)
dawe (۱۳۵۸ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...